Helping The others Realize The Advantages Of aukcija balkan

Ušao on u stan, malo razgledao sobe i došao u spavaću sobu, u kojoj je ugrađen američki plakar.

Ima tamo svašta još da se pročita, uglavnom se prvo smeješ, a onda ti dođe da plačeš od muke...

 - Po naređenju gospodina pukovnika sutra u nine.00 časova održaće se pomračenje Sunca. U slučaju kiše u svakodnevnoj odjeći u krugu kasarne pretpostavlja se da će doći do slabe vidljivosti. Tada - iščezavanje Sunca obaviti u gimnastičkoj sali.

Сeљaк сe врaћao пeшкe у свoje сeлo. Успут je купиo jeдну кaнту, кaнистeр бoje, двa пилeтa и jeднoг гусaнa, свe живa пeрaд.

I odoše... Vraćaju se posle tri dana kapetan i ostatak čete i zatiču sledeću scenu: na jednoj strani gomila oružja, na drugoj stranu gomila neprijateljskih uniformi i čizama, na trećoj neprijateljski vojnici u gaćama, cvokoću od zime...

Ali zar fakat misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži jebenog Floky-ja...

Počeh da vičem: “Šta kukaš stara, nije Omoljica mrtav, opet živim”, ali se setih da ne može da me čuje. Pogledah jos jednom moje sirote unučiće i pomislih: “E deco, deco, ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti.”

..otkako prvite nema da gi zadovolat kriteriumite za nabavka, sleduva postapka na drugo podnesuvanje na ponudi, duri i vo slucaj da ne mora povtorno da se raspise nov tender, odnosno nova riappertura della gara

Godinama je Muju mučilo što je bio izvor zvuka te se odluči vratiti u samostan i zamoliti za još jednu noć tamo. Kad ono, ista stvar. U neko doba noći se sobom razlijegao nepoznat zvuk, pa Mujo odmah ujutro krene gnjavit fratra:- Dobro, kakav je to zvuk?

Natječaj se provodi na principu aukcije. Tko ponudi više - dobiva stan u najam. Mnogi od ovih stanova prazni su dulje vrijeme pa trebaju renoviranje, no država će kao najmodavac refundirati trošak velikih sanacija, dok će kozmetičke promjene stana najmoprimci snositi sami. Stan se izdaje na five godina.

Debeli muškarac u jugiću je debela svinja, dok je debeli muškarac u mercedesu simpatični meda. :P

Nikako, doktore, jadan li sam! Postavili se Fata i ja sinoć u pozu sixty nine. Ja taman da ću svršit, ono počne se smekšavat, ja izvadim pištolj, ispalim dva hica u zrak, Fata mi se zasere u lice, odgrize mi pola kurca i još Haso izleti iz ormara s rukama u click here zraku!

Konačno Bog popravi kravatu, promeškolji se malo na svom oblaku i rece: “Kaži Omoljice.” Ovaj govor sam prilično dugo spremao pa sam rešio da mu kažem sve od prve do posledje reči:

Pošto je treći sudija iznenada otkazao učešće zbog bolesti, umesto njega su nagovorili Peru (sudija #three), koji je uzbudjeno stajao kraj sudijskog stola pred sam početak takmičenja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Helping The others Realize The Advantages Of aukcija balkan”

Leave a Reply

Gravatar